Wat kost een Boxspring Bed?

Boxspringbedden staan over het algemeen niet bekend als goedkoop. Veel mensen weten niet dat ze voor enkele honderden euro’s al een redelijke boxspring bedbodem kunnen bemachtigen.

Grofweg kunnen er drie prijsklassen worden onderscheiden voor complete boxspring bedden. We bespreken ze hieronder. De prijzen die we noemen gelden telkens voor een tweepersoonsbed!

Goedkope boxsprings, reeds vanaf 220 euro:

Eén van de goedkoopste boxspring bedden die wij tegenkwamen kostte, in een speciale aanbieding, slechts 220 euro! Het bovenwerk was wel van synthetisch materiaal, wat niet ongebruikelijk is binnen deze prijsklasse. Dit verkort de levensduur van het bed, maar hoeft niet per sé te betekenen dat het bed in de eerste gebruiksjaren een slechte vering of te weinig ondersteuning biedt.
Bekijk goedkope boxsprings.

Middensegment boxsprings, gemiddeld 750 euro:

Binnen deze prijsklasse is het goed mogelijk een uitstekende kwaliteit boxspring te vinden, compleet met hoofdsteunen en kussens. De voorkeur gaat uit naar natuurlijke materialen voor de bovenlaag, omdat deze over het algemeen de beste vochtregulerende en ventilerende werking hebben.
Bekijk boxsprings met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Luxe boxsprings, vanaf 1500 euro:

Wanneer u een ruim budget heeft is een boxspring van topkwaliteit een zinvolle investering.
In dit prijssegment krijgt u meestal een elektrische boxspring.
Daarmee kan u de hoofdsteun elektrisch gaan hellen. Handig als u nog even een boek wil lezen voor het slapengaan!

Ook naar ondersteuning van de rug toe, zijn deze luxe boxsprings onovertroffen.
Bekijk luxeboxsprings.

Kortom, met elke portemonnee is wel een boxspring te vinden. Over het algemeen bent u goedkoper uit bij een online aanbieder. Deze organisaties besparen op hun kosten voor personeel en huisvesting en hoeven deze dus ook niet door te berekenen aan de klant. Daarnaast is het erg eenvoudig én zinvol om het internet af te struinen. Wij kwamen verschillende interessante aanbiedingen tegen.

Bekijk de laatste promoties

Tags: , , ,